De Leeuw Automotive

Werkplaats

Welk merk auto u rijdt en waar u de auto heeft gekocht, in onze werkplaats is iedere auto welkom. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of gewoon even bellen. Heeft u direct assistentie nodig of benieuwd naar ons bedrijf kom dan gerust langs aan de Blokdrukweg 5 in Culemborg.

Storing in uw auto of brandt er een onbekend lampje? Wij beschikken over diverse apparatuur om de juiste diagnose te stellen, daarnaast hebben wij de originele VAG-COM van de Volkswagen groep en Xentry van Mercedes-Benz.

Reparatie onderscheiden wij tussen de onderdelen die vervangen moeten worden en onderdelen die het advies krijgen te vervangen. Zo bepaalt u wat er aan uw auto gebeurt en kunnen we samen de kosten redelijk houden

Onderhoud is iets wat in de meeste gevallen elk jaar terug komt, de oliekwaliteit is belangrijk voor het behoud van het vertrouwen in de motor van uw auto. Heeft u een auto met olieverbruik of een vreemde rook uit de uitlaat? Wij hebben in veel gevallen een oplossing zonder de hele motor te hoeven demonteren. Bekijk de kennis en kwaliteit via deze link van TEC4

APK is voor ons geen probleem, is uw auto bij de keuring goed dan melden wij dit gelijk af. Als er reparaties aan uw auto noodzakelijk zijn maken wij graag een passende offerte en een afspraak.

Via deze LINK kunt u 24/7 een offerte aanvragen voor de meest voorkomende reparaties / onderhoud